Michael Bembea a ucis cu sange rece un batran pentru droguri

Michael Bembea, 24 de ani(stanga), si  Elijah Timatyos, 23 de ani (dreapta)

Update 26 Martie, 2016 

Ioan Lela Jr.(jos), in varsta de 34 de ani, din Arizona, este cea de-a treia persoana arestata pentru crima savarsita impreuna cu alti doi complici. Acesta face parte tot dintr-o familie numeroasa de penticostali ce locuiesc in orasul Phoenix, Arizona. Conform autoritatilor, citate de Chicago Tribune,  acesta, ajutat de Bembea,  a sufocat si apoi si-a lovit in cap victima pana au ucis-o. Cautiunea pusa penumele lui este de jumatate de milion de dolari "cash".




Ar fi trebuit sa sa casatoreasca curand, si sa devina tata,  logodnica lui fiind insarcinata, spune avocatul acestuia, in schimb, a fost arestat impreuna cu alt prieten, pentru o crima oribila, si acum urmeaza sa primeasca ani grei de inchisoare.
De curand cei doi au fost arestati pentru o crima comisa in Chicago. Victima este un barbat in varsta de 71 de ani, prieten de familie cu Bembea. Acestia l-au omorat si apoi l-au jefuit, cheltuind apoi banii pe droguri. 

Michael Bembea provine dintr-o familie de romani neoprotestanti din Chicago. Este fiul lui Mircea Bembea un binecunoscut dirijor si instrumentist, (fondator al fanfarei bisericii Betania) din biserica penticostala din zona, care a murit anul trecut intr-un tragic accident de masina.
 De la adolescentul rebel, la jafuri, droguri si crima cu sange rece

 Pagina sa personala de pe internet arata preferintele sale muzicale printre care Wu Tang Clan

La nici 20 de ani, in 2011, Michael Bembea a fost arestat in Chicago pentru o alta spargere. Acesta mai avea si alte antecedente legale, fiind eliberat conditionat.

In 2013 un alt tanar cu origini romanesti  a fost pus sub acuzare de crima in zona Chicago.
http://rousa.blogspot.com/2013/06/filip-vatamaniuc-si-alti-doi-tineri.html

Comentarii

Unknown a spus…
Trist ,dureros atit pentru acesti tineri ,cat pentru parinti si victime…….
Oare acesti tineri nu au nevoie alaturi de familiile lor de consiliere???? Nu trebuie cautati si adusi in turme inainte de a ajunge la astfel de tragedii????
Traim timpuri foarte ciudate si suntem indreptati de unii spre cei care ne pot aduce reclama ,profit ,dar de ce nu sunt acesti „lideri religiosi ” indreptati si spre familiile din propriile Biserici ?Si se ajunge la astfel de tragedii !!!Acestia nu au nevoie de consiliere atit ei,cat si familiile lor???Au nevoie mare de consiliere si astfel fiindca sunt ignorati in viata lor ,in fata provocarilor astfel isi explica necazul..."
".....Tot mai des auzim prin bisericile române din America și Canada, despre venirea lui Anticrist și răpirea biserici la Cer. Uni dintre pastorii români, foarte inteligent tratează aceste subiecte cu-o multă sensibilitate, având în vedere Cuvântul Lui Dumnezeu care spune: „că nu este treaba voastră ca să știți vremurile sau soroacele” (Fapte 1:7). Iar cât despre Anticrist Biblia ne învață, „să nu ne îngrijoram de ziua de mâine, că ajunge zilei necazul ei” (Matei 6,34). Alți pastorii în schimb, frustrați de faptul că li se golesc bisericile, iar încasările la casierie sunt tot mai slabe, pentru a băga o groază în popor și a le sensibiliza inimile ca să dea mai mult, au devenit cu adevărat „păstorii groazei”.https://tineriromaniamericani.wordpress.com/2015/08/24/venirea-lui-anticrist-omorarea-copiilor-si-rapirea-biserici/
Asadar sa nu fim surprinsi fiindca tot mai multi tineri ajung in astfel de anturaje !Se vede ca pastorii sunt interesati de consiliere pentru altii si in loc sa isi rezolve deficientele in Biserica la ei ajung sa condamne alte institutii si colegi de serviciu in puterea gruparii religioase astfel...:
"......DOVEZILE UNUI CONCUBINAJ DE CEA MAI JOASĂ SPEȚĂ ÎNTRE MIȘCAREA PENTICOSTALĂ DIN NORVEGIA (ȘI NU NUMAI), O MARE PARTE DIN MEDIA CREȘTINĂ ȘI BARNEVERNET.."
Deci....?Oare cum se face ca astfel de institutii nu mai sunt considerate crestine si cum se face ca au intrat in "concubinaj" si pina acum nu s-a stiut ?Si cand acesti credinciosi din Norvegia mereu au ajutat Bisericile din Romania....cu ce scop au facut??? Ce putem sa explicam din moment ce astfel se expun explicatiile pe spatiul virtual???
Anonim a spus…
Al treila om care a fost cu Michael la casa lui omului ucis este JOHN LELA. Familia lela locuieste in Phoenix dar a locuit in Chicago pentru multi Ani la biserica Pentecostala Betania.
Anonim a spus…
http://www.chicagotribune.com/news/local/breaking/ct-third-man-charged-in-fatal-albany-park-home-invasion-20160322-story.html


Sure, Michael Bembea was a troubled young man...but whats more troubling is the Romanian Pentecostal CULT of Chicagoland area...who knows of this young man and never cared to truly reach out to him because they are too close minded to care...copilu lui MIRCEA BEMBEA...you guys all hated that man and kicked him out of your church after he worked so hard to teach all those children AND HE NEVER EVER TOOK A PENNY FROM THE COLECTA....O MANCAT TOATE ZILELE CU NISTE OAMENI PROSTII.......I pray that the community wakes up from their slumber. Michael went to go live with JOHN LELA...a scumbag from the bag of scums within your community.
Anonim a spus…
Passing blame is the easiest way to avoid the truth. Reality is Mircea Bembea devoted a lot but he has made his choices and likewise Michael and the rest involved in this also made their own choices. God gave us option to choose our steps, we have to take responsibility for the steps we take. Blaming a community for steps one takes is just avoiding the reality. Blame the community, blame the world, blame the politicians, blame the drugs, in the end... we all make our own choices.