VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Romanian United Fund Chicago fundraising 2019

Eveniment caritabil la Chicago dedicat proiectului Via Transilvanica la care s-au strâns peste 100,000 de dolari.
Câteva sute de români și americani au participat, la începutul acestei luni, la evenimentul caritabil organizat de Romanian United Fund( RUF) la Stan Mansion, în Chicago. Obiectivul acestora a fost strângerea a 50,000 de dolari pentru proiectul Via Transilvanica din România. Seara a fost una de succes, suma strânsă, la final, fiind dublă față de cea propusă inițial.

Printre invitații la eveniment s-a numărat și Alin Ușeriu unul din fondatorii organizației Tașuleasa Social, si inițiator al proiectului Via Transilvanica, care are ca obiectiv să amenajeze un drum turistic, care va porni de la Putna, va străbate Transilvania și va ajunge până la Drobeta Turnu-Severin. Conform inițiatorilor, drumul are 950 km și urmează să fie marcat cu elemente de identificare specifice, din materiale durabile, care să permită buna orientare a călătorului pe parcurs. Detalii puteti gasi pe situl lor: www.viatransilvanica.com
“Nici nu vă puteți imagina cât de bucuros mă duc acasă. Mesajul dumneavoastră, al comunitatiii din această seară, este cel mai sănătos lucru care eu pot să îl duc acasă. În afară de acești bani, pentru care vă mulțumesc, o să merg înapoi cu această frumoasă experiența care mi-a fost dată s-o văd în toți ani mei de diaspora. Am stat 12 ani în Germania și nu știam că răspunsul este în America. “ a spus la final Alin Ușeriu.

RUF este o organizație caritabilă ce are drept scop de a identifica și susține cele mai de impact inițiative nonprofit din România, dar nu numai.
Toate donațiile sunt transferate 100% către organizațiile partenere, costurile operaționale fiind suportate din fonduri personale și sponsorizări.
Pentru detalii puteți să vizitați situl:
https://ruf.nationbuilder.com/

Comentarii