Asociatia "Miros de cer" si profiturile sale de milioane de euro

Serbare de 8 Martie la Chicago


După mai bine de cinci săptămani de repetiții, și pregătiri  minuțioase, cei aproximativ 80 de copii de la biserica Nașterea Domnului din Chicago au susținut pe 8 Martie o serbare cu cântece și poezii, dedicate femeii. Indiferent că vorbim de cei mai mici care abia au împlinit 3 ani, până la cei de 13 ani, cu toții s-au descurcat excelent, chiar dacă unii din ei au mai avut mici emoții și-a fost nevoie de puțin ajutor din partea educatoarelor.



''Pregătirile le-am început de pe 24 Ianuarie, în fiecare seară de Vineri. Repetițile de serbare (cântece, poezii și dansuri) le-am făcut pe lângă programul  de religie care-l facem cu copiii aproape în fiecare săptămână.
Am avut aproximativ 80 de copii care au participat la serbare, cu vârstele cuprinse între 3 și 13 ani.
Avem 3 grupe și câte două mămici care se ocupă de fiecare grupă, care aleg melodiile, poezile, îmbrăcămintea, etc, pentru grupele lor. Avem apoi o mămică care lucrează cu toți copiii să repete melodia care au cântat-o toți copiii la sfârșitul serbării.
Familile care participă la programul nostru vin din majoritatea suburbiilor metropolei Chicago, unii chiar conduc aproape 2 ore să ajungă Vineri la biserică, chiar și din statul vecin Indiana..
Am avut aproximativ 180 de spectatori la serbare (părinți, bunici, rude, prieteni, sau pur și simplu susținători) care au plecat cu zâmbete pe buze și multă bucurie în suflete" ne-a declarat, organizatoarea principală, Lisa Cihăran.



Pentru a aprecia efortul tuturor celor implicați în reușita acestui eveniment
vă prezentăm lista cu numele lor:

Grupa de copii clasele 4-8 coordonate de Lisa Cihăran și  Andreea Bălan.

Grupa de copii clasele 1-3 coordonate de Marcie Bulbuc și Adriana Iuhas.

Grupa de copii clasele Pre-K și K coordonate de Paula Telcian și Elena Galoi.

Prezentatoarea serbării si dirijoarea ultimei melodi: Lăcrămioara Baboi.

Decorarea sălii: Rodica Ciorbă.

Pregătirea mesei: Iordana Ilie și Marinela Petca.

Rezervările pentru eveniment, tombola și florile: Denisa Ilea, Ioana Crișan și Luminița Alexa.

DJ: Ionel Voicu

Servirea mâncărurilor  la mese:
Tinerii de la A.R.O.Y. (American Romanian Orthodox Youth), coordonați de președinta Isabella Maiewski.

Alte persoane care au ajutat într-un mod sau altul: Mioara Secheli, Anca Mociran, Maria Frațilă, Irina Gheorghiuț, Ofelia Oncea, Corina Gherțan, Alexandra Ardelean, Andreea Pal, Maria Brunetti, Anca Fanea, Mihaela Grosu, Paula Vesa, Lavi Toma, Angela Duma, Anca Miclea, Laura Cinca, Elena Roșca, Cristina Bot, Nadia Vraja, Ioana Magherușan, Otilia Ionescu, preoteasa Ana Lupescu, Narcis Ursei, Viorel Cihăran, Horea Ilea, Marius Blass, Daniel Babuți, Bogdan Iuhas, Lucian Mociran, Johnny Bulbuc, Florica Vraja, Ani Mihai, Mărioara Santi, George Ciorbă, Rodica Nemeș, Dana Obrejan si Viorica Miholca.

Albumul foto complet poate fi văzut pe Facebook .


Comentarii