Asociatia "Miros de cer" si profiturile sale de milioane de euro

Grupare infracțională formată din români anihilată de FBI

Onica este încă căutat de FBI

 

Maris a fost arestat in Romania, in judetul Mures, si extradat in SUA.

 Curtea de Apel Târgu Mureș a decis, pe 25 octombrie: „Solutia pe scurt: În baza art. 12 din Tratatul de extrădare dintre România şi Statele Unite ale Americii, semnat la Bucureşti la 10 septembrie 2007, ratificat de România prin Legea nr. 111/2008, şi art. 44 alin. 1 şi 8 din Legea nr. 302/2004 republicată, privind cooperarea judiciară internaţională în materie penală, admite propunerea procurorului de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Tg.-Mureş şi dispune arestarea provizorie în vederea extrădării a persoanei urmărite M D M (cu dp) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de astăzi, 25 octombrie 2020, până la data de 23 noiembrie 2020 inclusiv. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa publică din 25 octombrie 2020, ora 12:05”.

Procurorii federali americani au anunțat că un grup de 9 infractori, majoritatea români, au fost puși sub acuzare pentru acuzații legate de o fraudă legată de clonar de carduri si furt de bani din bancomate. Frauda se întindea în cinci state americane.

Autoritățile îi acuză pe Adrian Kiraly, zis „Bighi”, Andrei Andrei, zis „Tony”, Bogdan Ardei, Nelu Onica, Vergiu Corneliu Galbenu , zis „Cornel”, Ovidiu Meczak, zis „Ovi”, Nedal Al-Khomos, Ovidiu Gabriel Musteata și Doru Maris pentru conspirație în vederea comiterii de fraude bancare cu ajutorul unor dispozitive electronice. Dacă sunt condamnați, fiecare poate primi o pedeapsă de până la șapte ani și șase luni de închisoare. 


Potrivit rechizitoriului, în perioada martie 2019 - iunie 2020, inculpații au sustras informații despre cardurile de debit / credit de la victime plasând aparatură electronică de copiat carduri pe bancomate. După ce furau informațiile, inculpații au descărcat numerele de cont furate și numerele PIN și au recodificat acele date pe carduri noi, creând astfel carduri de debit sau de credit contrafăcute sau neautorizate. Conspiratorii au instalat dispozitive și sau au efectuat aceste operațiuni de „retragere” de bani în Florida, Louisiana, Georgia, Mississippi și New York. Sumele furate sunt de peste 1 milion de dolari.



Comentarii