Asociatia "Miros de cer" si profiturile sale de milioane de euro

Imaginează-ți că te-ai născut în 1900


O perspectivă interesantă tradusă din engleză.

Imaginați-vă că v-ați născut în 1900. 

Când aveai 14 ani incepe Primul Razboi Mondial și se termină la 18 ani cu 22 de milioane de morți. 

La scurt timp, o pandemie globală Gripă numită „spaniolă” ”, ucide 50 de milioane de oameni.

 Ieși viu și liber. Ai deja 20 de ani. Apoi, la 29 de ani, supraviețuiești crizei economice globale care a început cu prăbușirea Bursei de la New York, provocând inflația, șomajul și foamea.

 La 33 de ani, naziștii ajung la putere. Ai împlinit 39 de ani când al doilea Război Mondial începe și se termină la 45 de ani. În timpul Holocaustului (Holocaustul), mor 6 milioane de evrei. În total vor fi peste 60 de milioane de decese. 

Când ai 52 de ani, începe războiul coreean. 

La 64 de ani începe războiul din Vietnam și se încheie la 75 de ani 

Un băiat născut în 1985 crede că bunicii lui habar nu au cât de dificilă este viața, dar au supraviețuit mai multor războaie și dezastre. Un băiat născut în 1995 și acum în vârstă de 25 de ani crede că este sfârșitul lumii când pachetul său Amazon durează peste trei zile pentru a ajunge sau când nu primește mai mult de 15 aprecieri pentru fotografia ei postată pe Facebook sau Instagram. .... 

În 2020, mulți dintre noi trăim confortabil, avem acces la diferite surse de divertisment la domiciliu și de multe ori avem mai mult decât avem nevoie. Dar oamenii se plâng de toate. Cu toate acestea, au electricitate, telefon, mâncare, apă caldă și un acoperiș deasupra capului. Multe din toate acestea nu exista înainte. Dar omenirea a supraviețuit unor circumstanțe mult mai dezastruoase și nu și-a pierdut niciodată bucuria de a trăi. Poate că este timpul să fii mai puțin nemulțumite, să nu te mai plângi și să iți schimbi atitudinea.

Comentarii