Asociatia "Miros de cer" si profiturile sale de milioane de euro

Rudy Giuliani infectat cu Coronavirus

 


Presedintele Trump a anunțat pe contul său de twitter că avocatul său Rudy Giuliani a fost testat pozitiv cu virusul Covid19.

Fostul primar al orașului New York și avocat personal al președintelui Trump a coordonat bătălia legală a campaniei Trump pentru a răsturna rezultatele alegerilor din 2020 în mai multe state. Giuliani este cel mai recent oficial din anturajul lui Trump care s-a infectat cu coronavirus.

 Secretarul de presă de la Casa Albă, Kayleigh McEnany, consilierul principal Hope Hicks și șeful de personal Mark Meadows se numără printre alți angajați ai administrației prezidențiale care au fost testați pozitiv pentru virus și de atunci și-au revenit. Vestea diagnosticului lui Giuliani vine la aproape două săptămâni după ce fiul său Andrew, care servește ca asistent special al președintelui, a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Rudy Giuliani ar fi avut teste negative la acea vreme. 

 Giuliani a apărut într-un interviu la televizor pentru a discuta strategia legală a campaniei cu câteva ore înainte ca președintele să-și anunțe diagnosticul.

Comentarii