VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

VIDEO. Ce s-a întâmplat cu asistenta medicală care a leșinat după vaccinul anticovid?


 Nu, n-a murit de la vaccin, doar a leșinat! E bine și sănatoasă, chiar daca conspiraționiști o vor moartă și răspîndesc asemenea minciuni pe internet.

Asistenta medicală Tiffany Dover a leșinat la câteva minute după ce a primit săptămâna aceasta vaccinul anticovid. Aceasta răspundea unor întrebări ale presei când i s-a făcut rău și-a leșinat.  La scurt timp și-a revenit și-a explicat că are o predispoziție la a leșina și că i se întâmpla frecvent asta. Leșinul nu a fost din cauza vaccinului în sine ci mai degrabă datorită procedurii. Unii oameni sunt hipersenzitivi și leșină destul de ușor la vederea sângelui sau a unui ac de seringă. 

Asistenta și-a continuat apoi conferința de presă spunând că se simte bine, durerea la umăr unde a primit veccinul fiind foarte mică. Este ceva comun pentru ea să leșine, având astfel de episoade de cel puțin șase ori în ultima lună și jumătate, a spus Tiffany Dover. 


Conspiraționiștii și cei care sunt împotriva vaccinului au profitat de incidentul filmat să peomoveze în mod fals că vaccinarea ar fi nocivă, ba chiar, unii, cred că are scopul de a te ucide.  

Săptămana aceasta inclusiv vice-președintele SUA Mike Pence împreună cu soția s-au vaccinat în direct la televizor, pentru a reconfirma că vaccinurile sunt cât se poate de sigure. Președintele ales Joe Biden și-a exprimat și el intenția de a se vaccina în fața camerelor de filmat. La fel și alți câțiva fost președinți americani și-au arătat disponibilitatea să își fcă vaccinul, penru a convinge publicul că nu este nimic periculos.

De ce leșinăm?

Astfel de leșinuri, precum cel al asistentei medicale, sunt involuntare și des întâlnite, datorită fobiei, adică teama provocată de vederea sângelui sau a unui ac de seringa. Majoritatea celor cu fobie la ac au pe cineva cu această afecțiune și mulți au moștenit ceea ce se numește reflex vasovagal ca răspuns la frică. Când văd un ac sau seringa, acest lucru declanșează nervul vag, care lărgește vasele de sânge, încetinește ritmul cardiac și scade tensiunea arterială. În cele din urmă, ei își pot pierde cunoștința adesea timp de câteva secunde. Deci nu e de la vaccin ci procesul in sine.

  

Cititi si Vice-presedintele Mike Pence si sotia s-au vaccinat in direct la TV

Comentarii