luni, 19 martie 2012

Cine minte Basescu sau Ponta ?!


Intr-o emisiune  televizata, ieri presedintele Traian Basescu facea o declaratie bomba. La discutiile din 6 februarie, de la Palatul Cotroceni, acesta i-a propus lui Victor Ponta functia de premier. Acesta din urma se pare ca ar fi refuzat. Victor Ponta insa declara ieri ca presedintele minte, sic a nu a primit o astfel de oferta. Drept dovada administratia prezidentiala a pus la dispozitia publicului stenogramele discutiilor care confirma faptul ca i-a fost oferita lui Victor Ponta functia de prim ministru, in ciuda faptului ca el neaga acest lucru.

 Stenogramele discutiei

Victor Ponta neaga ca ar fi primit functia de premier

4 comentarii:

Lupus spunea...

Cu ce majoritate parlamentară ar fi putut Ponta sa formeze ipoteticul guvern cu care Băsescu a jucat cacialma pe data de 6 februarie, dacă nu a acceptat alegeri anticipate.
Propunere neserioasa care nici n-a fost luata in seama de cei trei lideri USL, mai ales ca fusese bagată în discuție ca oferta rușinoasă ca USL să renunțe la alegeri anticipate și demisia președintelui.
Băsescu i-a ridicat mingea la plasă lui Ponta pentru alegerile parlamentare: e bun de premier.

Marian Petruța spunea...

serioasa sau nu oferta, putea macar sa fie sincer sa recunoasca ca i-a fost facuta!

Lupus spunea...

La ora la care USL a intrat la Băsescu se finalizaseră discuțiile cu partidele din majoritate și toate televiziunile transmiteau pe surse că Ungureanu va fi desemnat premier.
O propunere serioasă ar fi fost anunțată ca fiind refuzată de Ponta în confereința de presă imediată în care Basescu a anunțat desemnarea lui Ungureanu.
Staful propagandistic abia acum i-a sugeratal lui Basescu să volorifice electoral, pentru naivi, o discuție neserioasă.

Anonim spunea...

uite cum si-a amintit brusc Ponta de faptrul ca a primit oferta de a fi premier!
un mincinos si jumatate!
http://www.evz.ro/detalii/stiri/mahmureala-politica-a-lui-ponta-a-tinut-5-zile-973247.html