Cine minte Basescu sau Ponta ?!


Intr-o emisiune  televizata, ieri presedintele Traian Basescu facea o declaratie bomba. La discutiile din 6 februarie, de la Palatul Cotroceni, acesta i-a propus lui Victor Ponta functia de premier. Acesta din urma se pare ca ar fi refuzat. Victor Ponta insa declara ieri ca presedintele minte, sic a nu a primit o astfel de oferta. Drept dovada administratia prezidentiala a pus la dispozitia publicului stenogramele discutiilor care confirma faptul ca i-a fost oferita lui Victor Ponta functia de prim ministru, in ciuda faptului ca el neaga acest lucru.

 Stenogramele discutiei

Victor Ponta neaga ca ar fi primit functia de premier

Comentarii

Lupus a spus…
Cu ce majoritate parlamentară ar fi putut Ponta sa formeze ipoteticul guvern cu care Băsescu a jucat cacialma pe data de 6 februarie, dacă nu a acceptat alegeri anticipate.
Propunere neserioasa care nici n-a fost luata in seama de cei trei lideri USL, mai ales ca fusese bagată în discuție ca oferta rușinoasă ca USL să renunțe la alegeri anticipate și demisia președintelui.
Băsescu i-a ridicat mingea la plasă lui Ponta pentru alegerile parlamentare: e bun de premier.
Marian Petruta a spus…
serioasa sau nu oferta, putea macar sa fie sincer sa recunoasca ca i-a fost facuta!
Lupus a spus…
La ora la care USL a intrat la Băsescu se finalizaseră discuțiile cu partidele din majoritate și toate televiziunile transmiteau pe surse că Ungureanu va fi desemnat premier.
O propunere serioasă ar fi fost anunțată ca fiind refuzată de Ponta în confereința de presă imediată în care Basescu a anunțat desemnarea lui Ungureanu.
Staful propagandistic abia acum i-a sugeratal lui Basescu să volorifice electoral, pentru naivi, o discuție neserioasă.
Anonim a spus…
uite cum si-a amintit brusc Ponta de faptrul ca a primit oferta de a fi premier!
un mincinos si jumatate!
http://www.evz.ro/detalii/stiri/mahmureala-politica-a-lui-ponta-a-tinut-5-zile-973247.html